De leukste kinderactiviteiten in Den Haag bij EPICX Zomerfestival!

De spetterende activiteiten voor kinderen op EPICX Zomerfestival

Het EPICX Zomerfestival biedt talloze activiteiten voor jong en oud, terwijl jouw kind zich vermaakt, kun jij ontspannen en genieten van de zon, heerlijk eten en drinken in een gezellige zomerse festivalsfeer.
Om te zien wat alle activiteiten inhouden kun je naar de blog gaan over de leukste binnenspeeltuin of de plattegrond bekijken op de pagina attracties.

Activiteiten voor peuters

Je peuter zal zich geen seconde vervelen, want er zijn speciaal activiteiten voor peuters georganiseerd. Terwijl de oudere kinderen zich vermaken op de activiteiten, kunnen de peuters zowel met binnenactiviteiten als met buitenactiviteiten zichzelf heerlijk vermaken en veilig spelen.

Binnenactiviteiten voor peuters

 1. Monkey Town
 2. Peuterzone
 3. Knutselhoek
 4. Air Park One

Buitenactiviteiten voor peuters

 1. Waterspeelplaats
 2. Zandbak
 3. Glijbaan surf
 4. Buikschuifbaan

Activiteiten voor kleuters

Naast het plezier is het festival ook leerzaam en de ideale plek voor kinderen om nieuwe vrienden te maken en sociale vaardigheden te ontwikkelen. Bovendien is er heerlijk eten en drinken beschikbaar, waardoor het de perfecte locatie is voor een zomerse picknick met het hele gezin. Als je kleuter meerdere dagen wil komen spelen, bekijk dan ons zomerkamp dagprogramma voor een veilige en leuke omgeving waar kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen genieten in het gezelschap van leeftijdsgenoten.
Speciaal voor de kleuters zijn er ook diverse binnen en buitenactiviteiten beschikbaar op het festival.

Binnenactiviteiten voor kleuters

 1. Monkey Town
 2. Knutselhoek
 3. Air Park One
 4. Lasergame
 5. Waterlab
 6. Surf simulator
 7. Podium

Buitenactiviteiten voor kleuters

 1. Bootjes
 2. Aquaroller
 3. Waterspeelplaats
 4. Zandbak
 5. Tobbedans
 6. Glijbaan surf
 7. Buikschuifbaan

Activiteiten voor kinderen van 7 t/m 9 jaar

Het EPICX zomerfestival biedt een perfecte combinatie van plezier en educatie voor kinderen van alle leeftijden, met de leukste kinderactiviteiten van Den Haag, moet dit festival perfect zijn voor jouw kind. Er is een breed scala aan activiteiten voor kinderen die geschikt zijn voor kinderen van 7 t/m 9 jaar, van spannende attracties tot creatieve workshops. Voor kinderen van 7 t/m 9 jaar hebben we ook genoeg keuzes tussen op dit festival om zichzelf te kunnen vermaken.

Binnenactiviteiten voor kinderen van 7 t/m 9 jaar

 1. Monkey Town
 2. Knutselhoek
 3. Air Park One
 4. Lasergame
 5. Waterlab
 6. Surf simulator
 7. Podium

Binnenactiviteiten voor kinderen van 7 t/m 9 jaar

 1. Bootjes
 2. Aquaroller
 3. Bungee surf
 4. Tobbedans
 5. Glijbaan surf
 6. Buikschuifbaan

Activiteiten voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Met honderden mensen van diverse achtergronden en interesses is er altijd wel iemand om mee te praten en samen te genieten van alle activiteiten.
Het festival vormt de ideale plek om jezelf te zijn, avontuur te beleven en je te vermaken met een scala aan geweldige activiteiten voor kinderen. Mis deze kans niet en maak er deze zomer het beste van! Voor de grotere kinderen is er ook genoeg plezier op het EPICX Zomerfestival.

Binnenactiviteiten voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

 1. Monkey Town
 2. Knutselhoek
 3. Air Park One
 4. Lasergame
 5. Waterlab
 6. Surf simulator
 7. Podium

 

Buitenactiviteiten voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

 1. Aquaroller
 2. Bungee surf
 3. Tobbedans
 4. Buikschuifbaan

 

Kinderfeestje den haag

Beleef zelf de activiteiten voor kinderen!

 

Het EPICX Zomerfestival bij Monkey Town Den Haag is een veelzijdig evenement dat zowel kinderen als jongeren vanaf 13 jaar veel te bieden heeft. Al 8 jaar lang hebben talloze kinderen genoten van dit festival, en deze zomer belooft het groter en beter dan ooit te worden! Naast de plezierige activiteiten voor kinderen, kunnen ook ouders, broers en zussen deelnemen aan de festiviteiten.

Ontdek samen met je familie de fascinerende wereld van water in het Waterlaboratorium, of waag je aan een ritje op de Aquaroller en probeer samen zo snel mogelijk over het water te lopen. Leer surfen met elkaar door te oefenen op de surfboard simulator, balance boards en bungee-surf. Bezoek deze zomer het EPICX Zomerfestival en deel samen het plezier!

Nog heel even geduld, binnenkort start de 2e editie van het Epicx Zomerfestival

Mis nooit meer het laatste nieuws, meld je eenvoudig aan voor de nieuwsbrief.