De leukste binnenspeeltuin van Den Haag

De leukste binnenspeeltuin van Den Haag op het EPICX zomerfestival

Als je op zoek bent naar een binnenspeeltuin waar kinderen zich kunnen vermaken en ouders kunnen ontspannen, dan ben je hier aan het juiste adres. Het EPICX zomerfestival biedt een breed assortiment aan attracties en activiteiten die zorgen voor urenlang plezier en vermaak voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Sommige attracties of activiteiten zijn niet voor alle bezoekers geschikt, informatie hierover kun je terugvinden bij de attracties.
Waar in de binnenspeeltuin ga jij jezelf vermaken?

De activiteiten in de indoor speelhallen

De indoor speelhal is opgedeeld in 8 zones, op de plattegrond kun je zien waar je elke zone kunt vinden. Laten we snel een kijkje gaan nemen!

1. Monkey Town

Bij Monkey Town kunnen kinderen zich volop uitleven met klimmen en klauteren in de kleurrijke speeltoestellen in de binnenspeeltuin. De ballenbak zorgt voor extra plezier en avontuur, waar ze zich kunnen onderdompelen in een zee van kleurrijke ballen. Monkey Town is dé ideale plek waar kinderen spelenderwijs hun energie kwijt kunnen!

2. Peuterzone

De peuterzone is een attractie speciaal ontworpen voor kinderen t/m 3 jaar. De zone heeft zachte speelmatten waardoor het veilig is om te spelen. Hier kunnen peuters veilig en comfortabel spelen en ontdekken. Laat je kind zich vermaken terwijl jij ontspannen toekijkt, wetende dat ze in een kindvriendelijke omgeving zijn.

3. Knutselhoek

In onze inspirerende knutselhoek voor kinderen kunnen kinderen van 0 t/m 12 jaar hun creativiteit de vrije loop laten. Van het maken van hun eigen schatkist tot het creëren van een waterraket voor thuis, elke dag zijn er nieuwe knutselactiviteiten gerelateerd aan water. We hebben talloze creatieve mogelijkheden. Het is dé perfecte plek voor kinderen om hun fantasie te uiten en de mooiste creaties te maken waar ze trots op kunnen zijn en aan hun ouders en vriendjes kunnen laten zien.

4. Air Park One

Bij deze attractie vind je een spectaculaire speelzone met een springkussen van 750 m2, spannende glijbanen en een indrukwekkende klimtoren. Daarnaast is er meer dan genoeg ruimte om een fanatiek potje verstoppertje te spelen. Kinderen zullen zich hier ongetwijfeld urenlang kunnen vermaken en volop avonturen beleven. Kom en ontdek alle speelmogelijkheden die op jou wachten!

5. Lasergame

Dompel jezelf onder in het spannende avontuur van lasergamen! Betreed onze uitdagende arena en laat je vaardigheden op de proef stellen. Wees snel, slim en overwin de game door je tegenstanders te slim af te zijn. Werk samen met je team om de ultieme overwinning te behalen. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?

6. Waterlab

Ontdek de wetenschapper in je kind met onze leuke en leerzame waterexperimenten! Kinderen kunnen de rol van een echte waterprofessor ervaren terwijl ze diverse proefjes uitvoeren. Ze zullen verrast zijn hoe leuk en makkelijk het is om wetenschap te begrijpen en te ervaren. Wie weet ontdekken ze zelfs een nieuwe passie voor wetenschap!

7. Surf simulator

Altijd al gedroomd van surfen op hoge golven? Dan is de Surf simulator dé waterattractie voor jou! Met de Surf simulator kun je je vaardigheden testen en je innerlijke surfer naar boven halen. Voel de sensatie van het balanceren op de bewegende plank terwijl je jezelf in evenwicht houdt op de golven. Deze attractie biedt een realistische surfervaring, maar dan niet in de zee maar in de binnenspeelhal bij het Epicx Zomerfestival!

8. Podium

Bij de start van elke dag beginnen we met een energieke dans om iedereen alvast in de feeststemming te brengen voor een dag vol spetterend speelplezier. Laat je meevoeren door de opzwepende muziek en dans mee, want bij ons begint het plezier al aan het begin van je dag!

Beleef de leukste binnenspeeltuin van Den haag bij het EPICX Zomerfestival

Wacht niet langer en kom naar het EPICX Zomerfestival, waar het plezier begint zodra je binnenstapt. Breng een geweldige dag door met je kinderen en creëer onvergetelijke herinneringen. Mis deze kans niet om de leukste binnenspeeltuin van Den Haag te ontdekken! Reserveer nu je tickets en geniet van een dag vol avontuur en speelplezier bij het EPICX Zomerfestival!