Het leukste kinderfeestje in Den Haag

Kinderfeestje in Den Haag bij EPICX

Vier de meest onvergetelijke kinderverjaardag in Den Haag bij EPICX! Hier zorgen we ervoor dat de jarige en zijn of haar vriendjes een dag vol avontuur en plezier beleven. Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen de ouders ook ontspannen en genieten van verschillende lekkernijen. Win-win dus!

De leukste activiteiten voor het kinderfeestje

Door de verscheidenheid aan attracties en activiteiten is er voor elke leeftijd wel wat te beleven. Bij EPICX zomerfestival kun je dus terecht voor alle kinderfeestjes. De kleintjes kunnen bijvoorbeeld genieten van de ballenbak terwijl de oudere kinderen kunnen lasergamen.

Kinderfeestjes voor de kleintjes

In onze indoor speelparadijs kunnen de kinderen klimmen, klauteren, springen en spelen in de ballenbak. Voor de allerkleinsten hebben we een speciaal ingerichte peuterzone met zachte speelmatten. In de knutselhoek kunnen de kinderen dagelijks wisselende activiteiten doen en hun creativiteit de vrije loop laten. Daarnaast kunnen ze genieten van schminken en glittertattoos in onze schmink- en tattoo hoek.
Kinderfeestjes - schminken

Attractiviteiten voor een avontuurlijk kinderfeestje

Voor de avontuurlijke kinderen hebben we attracties zoals Air Park One, een 750 m2 springkussen met glijbanen en klimtorens, en lasergame waar ze hun snelheid en slimheid kunnen testen. In ons Waterlab kunnen ze de wetenschapper in zichzelf ontdekken met leuke en educatieve waterproefjes. En voor de echte surfliefhebbers hebben we een surf simulator waar ze de golven kunnen trotseren. Op het podium beginnen we elke dag met een leuke dans om alvast in de stemming te komen voor het grote spetterende speelplezier.
Kinderfeestjes den haag avontuurlijke kinderen

Het EPICX kinderfeest arrangement

Ons EPICX Zomerfestival kinderfeest arrangement omvat 4 uur toegang tot Monkey Town, Air Park One en lasergame. Daarnaast kunnen de kinderen genieten van limonade, friet met saus naar keuze, een snack naar keuze en een verfrissend raket waterijsje. Speciaal voor de jarige job maken we het feestje extra bijzonder met leuke extra opties, zoals een feestelijk proostmoment met kinderchampagne en gezellig samen taart eten.

Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen de ouders ontspannen en genieten van heerlijke broodjes, salades, pizza’s en nog veel meer lekkers. Bij Monkey Town Den Haag zorgen we ervoor dat zowel de kinderen als de ouders een geweldige tijd hebben.

Leuk zo’n kinderfeestje met al die activiteiten en attracties, maar wat kost dat dan eigenlijk? Bij EPICX zijn de tarieven voor een kinderfeestje slechts 16,95 per kind. Valt reuze mee dus!

Vier jouw kinderfeestje in Den Haag deze zomer bij EPICX

Wil je het meest onvergetelijke kinderfeestje in Den Haag beleven? Kom dan naar EPICX! Vier een dag vol avontuur en plezier met de jarige en zijn of haar vriendjes. Boek nu eenvoudig het kinderfeestje via onderstaande knop!

Nog heel even geduld, binnenkort start de 2e editie van het Epicx Zomerfestival

Mis nooit meer het laatste nieuws, meld je eenvoudig aan voor de nieuwsbrief.