Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij, aarzel dan niet om contact op te nemen!

Nee, dat is niet nodig, Wel raden wij aan om als ouder/begeleider de kinderen zonder diploma logischerwijs in de gaten te houden.
Het zwembad voor de bootjes en de aquaroller is 30 cm diep, de glijbanen en bungeesurf baan zijn 15 cm diep.
Het water in het zwembad en de bungeesurf wordt om de 3 dagen ververst. Indien nodig wordt er vaker ververst. De andere glijbanen worden elke dag ververst.
De toegangstickets zijn voor de hele dag geldig van 09:00 uur tot 18:00 uur
We vinden het vanzelfsprekend dat je op ons terrein onze producten nuttigd. We zijn een horeca gelegenheid, wat zorgt voor ons bestaansrecht. We gaan ervanuit dat je dat respecteert en dus onze producten nuttigt.
Ja, er zijn buiten omkleedhokjes.
Jazeker! Kinderen mogen in een zwemluier het water in.
Het festival is voor iedereen vanaf 0 t/m 99 jaar! Per leeftijdsgroep hebben wij een heleboel leuke dingen te doen.
We hebben een beperkt aantal plaatsen op het festivalterrein en we hebben attracties die door volwassenen samen met de kinderen gedaan kunnen worden zoals de aquaroller, bungee-surfen en buikschuiven. We vinden het logisch dat iemand die gebruik maakt van onze faciliteiten een kleine bijdrage levert.
Het ticket is flexibel, u kunt zelf kiezen op welke dag jullie gebruik van het ticket willen maken. Echter, op een regenachtige dag kan er volop binnen gespeeld worden waar veel kinderen gretig gebruik van de faciliteiten van Monkey Town plus Airpark-one, één van de grootste springkussens van Europa! We hebben binnen tijdens het festival een knutselhoek, surf simulator en waterlab toegevoegd.