Attracties & Activiteiten

Kinderen 0 t/m 12 jaar

Attracties en activiteiten hal 1

1 Monkey Town
Klimmen, klauteren, springen en ballenbak

2 Peuterzone

Speciaal ingericht  met zachte speelmatten ontworpen voor kinderen tot 3 jaar

3 Knutselhoek
Dagelijks wisselende activiteiten in de knutsel hoek.

Op ons zomer festival kunnen de kinderen een prachtige, kleurige en fantasierijke schmink of glittertattoo krijgen. De kinderen worden getransformeerd in prachtige zeemeerminnen, stoere praten en lieve zeester. Onze schmink en tattoo hoek is de perfecte plek voor kinderen om even tot rust te komen en hun verbeeldingskracht de vrije loop te laten. 

 

In de motiverende knutselhoek voor kinderen kunnen zij hun creativiteit kwijt en de verbeeldingskracht laten spreken. Een eigen schatkisten maken, de watersproeier voor in de tuin of een waterraket voor thuis. Iedere dag zullen er andere knutsels te maken zijn die iets met water te maken hebben. Voor freubels en fratsen hebben we een heleboel creatieve mogelijkheden om te experimenteren en te spelen met het thema water. Het is de perfecte plek voor kinderen om hun fantasie te laten spreken en de mooiste creaties te maken die ze trots kunnen laten zien aan hun ouders en vriendjes.

Attracties en activiteiten hal 2

4 Air Park One
750 m2 springkussen, glijbanen, klimtoren en genoeg plek om verstoppertje te spelen

5 Lasergame

Wees snel, slim en overwin de game

6 Waterlab

Ontdek de wetenschapper in je kind met onze leuke en educatieve waterproefjes! Laat je kinderen de rol van een echte water professor ervaren terwijl ze verschillende waterexperimenten uitvoeren. Met onze eenvoudige en veilige experimenten kunnen kinderen experimenteren met waterdichtheid, oppervlaktespanning, stroming en nog veel meer. Ze zullen versteld staan van hoe leuk en gemakkelijk het is om wetenschap te begrijpen en te ervaren. Wie weet, misschien ontdekken ze zelfs een nieuwe passie voor wetenschap! Onze waterproefjes zijn perfect voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar en zijn een leuke en educatieve manier om ze bezig te houden.

7 Surf simulator

Ben jij de persoon die altijd al gedroomd heeft om over hoge golven te surfen? Stap op de surfplank en probeer zo lang mogelijk de golven de baas te zijn.

8 Podium

Hier starten we dagelijks met een leuke dans om alvast in de stemming te komen voor het grote spetterende speelplezier

Attracties en activiteiten buiten

9 Bootjes
Het roer in handen, hoe klein je ook bent. Dat wil iedereen. Laat de kleinere kinderen heerlijk genieten op het water met de aquabootjes. Er is geen betere manier om kinderen kennis te laten maken met de vreugde van het varen dan met onze leuke 1 persoons bootjes. Zelf kapitein zijn! 

10 Aquaroller

Ontdek de sensatie van het rollen op het water met onze opblaasbare aquaroller! Of je nu kind bent of volwassen, onze aquaroller biedt plezier voor iedereen die avontuurlijk is ingesteld.

11 Waterspeelplaats

Via welk parcours loopt het water het snelste? Hoe hoog kan het zandkasteel worden? Welke waterpistool schiet de mooiste beelden met waterverf? Kom spelen in de waterspeelplaats.

12 Zandbak

Hoe hoog kan een zandkasteel worden? Welk vormpje geeft de mooiste afdruk?  Lekker in de schaduw spelen in het schip met zand.

13 Bungee surf

Leer surfen met deze bungee surf. Breng de bungee op spanning en laat jezelf glijden over het wateroppervlak. Kan jij blijven staan tot het einde?

14 Tobbedans

Kom en beleef de ultieme waterpret met de spectaculaire tobbedans waterglijbaan! Of je nu jong of oud bent, onze glijbaan biedt gegarandeerd plezier voor iedereen. Met meer dan drie meter hoogte gaat je hart sneller kloppen voordat je jouw meest geweldige glij maakt om de bel tee laten rinkelen in het bad. Dus waar wacht je nog op?

15 Glijbaan surf

Klim naar boven en glij als een echte surfer de golf af. Deze attractie brengt veel spetter en glij plezier.

16 Buikschuifbaan

Klaar voor de start? Met een mooie aanloop kan je kind een duik maken op de buikschuifbaan en misschien wel tot het einde door schuiven. Doe jij ook mee?

Buikschuiven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 👇🏼

En maak kans op mooie prijzen!

🔐 Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw informatie wordt alleen gebruikt voor het sturen van onze nieuwsbrieven. Je kunt je maar 1x inschrijven per e-mail adres. Extra inschrijvingen met hetzelfde e-mailadres worden niet toegelaten.

Nog heel even geduld, binnenkort start de 2e editie van het Epicx Zomerfestival

Mis nooit meer het laatste nieuws, meld je eenvoudig aan voor de nieuwsbrief.