Kom samen spelen

Kinderen 0 t/m 12 jaar

Zoek je naar een leuke en verfrissende manier om een warme zomerdag door te brengen? En wil je ook plezier hebben, zelfs als het regent? Kom dan met jouw groep, klas of leden naar ons Epicx Zomerfestival!

Groepsspeelplezier

Het EPICX Zomerfestival groepsarrangement bestaat uit:

  • 4 uur toegang
  • Entree Monkey Town, Air Park One, lasergame
  • Limonade ( 1 kan per 4 kinderen)
  • Friet met saus naar keuze
  • Snack naar keuze 
  • Raket waterijsje


Op ons festival vind je een scala aan wateractiviteiten en attracties voor alle leeftijden! Van waterglijbanen tot een surfboard simulator, er is voor ieder wat wils. En dat alles in een veilige en gezellige omgeving.

Niet alleen is het festival leuk, maar het is ook nog eens educatief. De kinderen kunnen met water experimenteren en er zijn verschillende knutselactiviteiten die per dag verschillen.

Dus waar wacht je nog op? Maak van deze zomer een onvergetelijke ervaring voor jouw groep en boek nu voor een dag vol plezier op ons zomerfestival via ons speciale aanbod voor BSO’s, verenigingen en clubs.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact met ons op via e-mail voor meer informatie. We staan klaar om je te helpen en er een onvergetelijk uitje van te maken tijdens het EPICX Zomerfestival.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 👇🏼

En maak kans op mooie prijzen!

🔐 Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw informatie wordt alleen gebruikt voor het sturen van onze nieuwsbrieven. Je kunt je maar 1x inschrijven per e-mail adres. Extra inschrijvingen met hetzelfde e-mailadres worden niet toegelaten.

Nog heel even geduld, binnenkort start de 2e editie van het Epicx Zomerfestival

Mis nooit meer het laatste nieuws, meld je eenvoudig aan voor de nieuwsbrief.