Zomerkamp plezier

Kinderen 4 t/m 12 jaar

Het EPICX Zomerfestival zomerkamp @Monkey Town Den Haag is dé oplossing voor een onvergetelijke zomer vol plezier voor jouw kinderen. Op het dagkamp genieten ze van spetterend speelplezier met geweldige wateractiviteiten en nog veel meer.

Zomerkamp

De hele dag plezier voor jouw kinderen

Heb je plannen of verplichtingen tijdens de zomervakantie, terwijl je kinderen vrij zijn? Geen zorgen! Het EPICX Zomer Festival kinderkamp @ Monkey Town Den Haag is de perfecte oplossing voor een onvergetelijke zomer voor jouw kinderen. Dit kamp biedt spetterend speelplezier met wateractiviteiten en nog veel meer.

De dag begint met een warm welkom voor alle kinderen en een geweldige dans warming up voordat de kinderen worden ingedeeld in groepjes, van eigen leeftijdsgenoten, onder begeleiding van een ervaren medewerker welke de hele dag bij de kinderen aanwezig blijft.  Vervolgens vermaken de kinderen zich de hele dag met verschillende activiteiten zoals spelletjes, knutselen en sportieve activiteiten. De wateractiviteiten zijn een bijzonder hoogtepunt van het kamp en bieden verkoeling op warme zomerdagen. De kinderen kunnen bijvoorbeeld genieten van een spectaculaire waterglijbaan of een waterparcours bouwen. Voor de avontuurlijke kinderen is er ook een waterlaboratorium om te experimenteren en voor degenen die graag een piraat willen zijn, is er een schminkteam. 

Als het regent, zijn er binnen genoeg activiteiten, zoals klimmen en klauteren in Monkey Town en het mega springkussenpark, of elkaar uitdagen in de lasergame arena. Nieuwe indoor attracties zoals de surfboard simulator, het waterlaboratorium en het kooklab staan iedere dag voor de kinderen klaar.

Er wordt de hele dag voor eten en drinken gezorgd, inclusief gezonde snacks zoals fruit en crackers , zonnebrandcrème en rustmomenten tussen alle activiteiten door. Aan het einde van de dag zijn de kinderen moe maar voldaan, en hebben ze een dag vol avontuur en plezier achter de rug waar ze gegarandeerd de leukste verhalen over vertellen. Het kamp kan per dag, voor 3 of zelfs 5 dagen worden geboekt, dus er is genoeg flexibiliteit.

Het EPICX Zomer Festival Kinderkamp is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en is een perfecte manier om de zomervakantie te vieren. Schrijf jouw kind(eren) nu in voor een dag vol avontuur en plezier! 

Ontvangst is om 10.00 uur en ophalen kan tussen 16.00 en 17:00 uur.

Leukste zomerkamp van Den Haag

Hele dag plezier voor je kinderen

1 Dag kamp

49,95
  •  

3 Dagen kamp

44,95
per dag
  •  
populair

5 Dagen kamp

39,95
per dag
  •  
beste deal

Je kunt het kamp flexibel boeken voor één dag, 3 dagen of zelfs 5 dagen. Het EPICX Zomerfestival dagkamp is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar en de perfecte manier om de zomervakantie te vieren. Schrijf je kind(eren) nu in voor een dag vol avontuur en plezier!

Ontdek, speel en beleef de ultieme zomer

op het bruisende zomerkamp!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 👇🏼

En maak kans op mooie prijzen!

🔐 Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw informatie wordt alleen gebruikt voor het sturen van onze nieuwsbrieven. Je kunt je maar 1x inschrijven per e-mail adres. Extra inschrijvingen met hetzelfde e-mailadres worden niet toegelaten.

Nog heel even geduld, binnenkort start de 2e editie van het Epicx Zomerfestival

Mis nooit meer het laatste nieuws, meld je eenvoudig aan voor de nieuwsbrief.