Kom feestjes vieren

Kinderen 0 t/m 12 jaar

Vier een onvergetelijk kinderfeestje tijdens het EPICX Zomerfestival bij Monkey Town Den Haag! Ontdek de perfecte mix van avontuur, plezier en feestelijke verrassingen. Met ons arangement en leuke extra opties zoals proosten met kinderchampagne en heerlijk taart eten, wordt het een feest om nooit te vergeten. Reserveer nu en beleef een EPICX Zomerfestival kinderfeestje bij Monkey Town Den Haag!”

Kinderfeestjes

Het EPICX Zomerfestival biedt een geweldig arrangement voor kinderfeestjes. Maak het feestje extra bijzonder met leuke extra opties, zoals een feestelijk proostmoment met kinderchampagne of gezellig samen taart eten. 

Het EPICX Zomerfestival kinderfeest arrangement bestaat uit:

  • 4 uur toegang
  • Entree Monkey Town, Air Park One, lasergame
  • Limonade ( 1 kan per 4 kinderen)
  • Friet met saus naar keuze
  • Snack naar keuze 
  • Raket waterijsje
 

Natuurlijk denken we ook aan de ouders. Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen de ouders genieten van heerlijke broodjes, salades, pizza’s en nog veel meer lekkers.

Heb je speciale wensen?

Neem dan contact met ons op via e-mail voor meer informatie. We staan klaar om je te helpen en er een onvergetelijk kinderfeestje van te maken tijdens het EPICX Zomerfestival.

Kinderfeestje den haag

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 👇🏼

En maak kans op mooie prijzen!

🔐 Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw informatie wordt alleen gebruikt voor het sturen van onze nieuwsbrieven. Je kunt je maar 1x inschrijven per e-mail adres. Extra inschrijvingen met hetzelfde e-mailadres worden niet toegelaten.