Kom spetteren, plonsen, spelen en surfen

Kinderen en familie 0 t/m 99 jaar

Kinderen 0 t/m 3 jaar

Kinderen 4 t/m 7 jaar

Kinderen 7 t/m 9 jaar

Kinderen 9 t/m 12 jaar

13+ jaar

Welkom bij het grootste en meest spetterende zomerfestival voor kinderen van 0 t/m 12 jaar en hun familie! Bij het EPICX Zomerfestival draait alles om plezier en volop spelen. Ontdek een bruisende en spetterende ervaring met activiteiten zoals surfboarden op de simulator, sproeiers, waterglijbanen en tobbedansen. Kinderen kunnen hier veilig spelen en verkoeling vinden op warme dagen. Onze professionele medewerkers zorgen voor een geweldige tijd en begeleiden de kinderen met enthousiasme. Duik in ons zomerfestival en creëer herinneringen die je nooit zult vergeten! Kom langs en beleef een dag vol onvergetelijk plezier bij het EPICX Zomerfestival!

Spetterbeestjes

Kinderen 0 t/m 3 jaar

Kom met je peuter naar het meest geweldige zomerfestival van het jaar! Het EPICX Zomerfestival staat dit jaar helemaal in het teken van water en belooft een spetterend feest te worden voor jong en oud.

Jouw peuter zal zich geen moment vervelen met de talloze activiteiten die speciaal voor hen zijn georganiseerd. Terwijl de grote kinderen zich vermaken op de attracties, kunnen de peuters heerlijk spelen zowel buiten als binnen. En als jouw peuter heerlijk aan het spelen is, kun jij genieten van de zon, lekker eten en drinken in een gezellige zomerse festivalsfeer. Het EPICX Zomerfestival is dé plek om samen met jouw peuter nieuwe herinneringen te maken en te genieten van de zomerse vibes.

ACTIVITEITEN SPECIAAL VOOR DE SPETTERBEESTJES

 • Peuterzone met zachte speelmatten speciaal ontworpen voor kinderen tot 3 jaar
 • Zandbak
 • Waterspeelplaats met watermat
 • Knutselhoek met o.a. ballonnen figuurtjes, schminken, kleuren en andere knutsels

 

feestjes voor de aller kleinsten

Plonspiraatjes

Kinderen 4 t/m 7 jaar

Kom en speel mee met de vele spetterende attracties die we te bieden hebben. Jouw kind vermaakt zich de gehele dag met activiteiten vol waterplezier. Het EPICX Zomerfestival is niet alleen leuk, maar ook leerzaam! Het is de perfecte plek voor kinderen om nieuwe vriendjes te maken en hun sociale vaardigheden te verbeteren. En als kers op de taart is er op het festival heerlijk eten en drinken beschikbaar. Dé ideale locatie voor een zomerse picknick met het hele gezin.

Wil jouw kleuter meerdere dagen bij ons komen spelen? Bekijk dan hier ons zomerkamp dagprogramma. Wij bieden een veilige en leuke omgeving waar kinderen vanaf 4 t/m 12 jaar genieten in het gezelschap van leeftijdsgenoten. Wacht niet langer en beleef een onvergetelijke zomer met je kleintje op het EPICX Zomerfestival!

ACTIVITEITEN SPECIAAL VOOR DE PLONSPIRAATJE

 • Gloednieuwe waterglijbaan, tobbedansbaan en aquaroller
 • Waterspeelplaats
 • Kleuterbootjes
 • Schoonwater hengelen
 • Knutselhoek met o.a. schminken, glittertattoo, bootje bouwen en andere knutsels
 • Monkey Town

Vermaak je ook in de aquaroller, bungee-surf en buikschuifbaan. Spring lekker weg op Air Park One, vier feest in de bubbels of doe mee aan de muziek- en kookworkshops.

 

Waterprofs

Kinderen 7 t/m 9 jaar

Monkey Town Den Haag bestaat al 8 jaar. Veel kinderen zijn opgegroeid met onze binnen speeltuin en hebben te gekke kinderfeestje gehad. Én daar komt nu heel veel bij deze zomer. Naast vermakelijke attracties kunnen kinderen ook hun creatieve talenten ontdekken en hebben we een educatieve workshop over water. Jouw kind transformeert in één dag tot een echte waterprofessor. Bovendien is het festival een veilige en gecontroleerde omgeving waar kinderen zorgeloos hun vakantie kunnen doorbrengen en bij regenachtig weer kunnen zij lekker binnen spelen.

Het EPICX Zomerfestival biedt kinderen niet alleen de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te leren, maar ook om nieuwe vrienden te maken en samen te spelen in een feestelijke sfeer. Ouders kunnen op hun beurt genieten op het heerlijke terras onder het genot van een hapje en een drankje.

Als jouw kind meerdere dagen plezier wilt maken op het EPICX Zomerfestival, dan is het zomerkamp dagprogramma zeker het overwegen waard. Kijk hier voor meer informatie. 

Kom deze zomer naar het EPICX Zomerfestival en deel samen het plezier!

ACTIVITEITEN SPECIAAL VOOR DE WATERPROFS

 • Waterlaboratorium
 • Gloednieuwe Bungee-surf, Buikschuifbaan en Tobbedansbaan
 • Aquaroller
 • Schuimfeest
 • Knutsel-, muziek- en kookactiviteiten
 • Air Park One

Speel ook op de waterglijbaan, waterspeelplaats of Monkey Town. Oefen je balans op de Surfboard simulator en ga varen in de bootjes.

Buikschuiven

Surfdudes

Kinderen 9 t/m 12 jaar

Van de nieuwe surfboard simulator tot schuimfeesten, je zult je nooit vervelen. Het EPICX Zomerfestival biedt je ook de kans om nieuwe vrienden te maken. Met honderden mensen van verschillende achtergronden en interesses is er altijd wel iemand om mee te praten en samen te genieten van de attracties.

Het festival is de perfecte plek om jezelf te zijn, avontuur te beleven en je te vermaken met alle geweldige activiteiten. Mis deze kans niet en maak deze zomer de beste ooit! Wil jij of wil jouw kind meerdere dagen actief bij ons spelen? Kijk dan hier voor ons zomerkamp dagprogramma.

ACTIVITEITEN SPECIAAL VOOR DE SURFDUDES

 • Gloednieuwe Surfboard simulator, Tobbedansbaan en Bungee-surf
 • Schuimfeest
 • Balanceboarden
 • Buikschuifbaan
 • Aquaroller
 • Lasergamen

Kom ook in actie op de waterglijbaan, in het waterlaboratorium of in Air Park One

Plensfans

13+ jaar

Het EPICX Zomerfestival bij Monkey Town Den Haag is een evenement dat niet alleen voor kinderen, maar ook voor ouderen vanaf 13 jaar veel te bieden heeft. Al 8 jaar lang hebben vele kinderen genoten en deze zomer wordt het festival nog groter en beter! Naast de vermakelijke attracties voor de kinderen kunnen de ouders, broers en zussen meedoen. Onderzoek samen je kennis over water in het Waterlaboratorium of stap in de Aquaroller om samen zo hard mogelijk over het water te lopen. Met elkaar leren surfen doe je door te oefenen op de surfboard simulator, de balance boards en de bungee-surf.

Hou pauze op ons gezellige schaduwrijke terras terwijl de kinderen doorspelen in een veilige en gecontroleerde omgeving. Zelfs bij regenachtig weer is er voldoende binnen speelplezier.

Bezoek deze zomer het EPICX Zomerfestival en deel samen het plezier!

Speciale activiteiten voor de Plensfans:

 • Aquaroller
 • Buikschuifbaan
 • Waterlaboratorium
 • Air Park One
 • Nieuwe attracties zoals de Bungee-surf, Buikschuifbaan, Surfboard simulator en balance boards
Kinderfeestjes den haag avontuurlijke kinderen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 👇🏼

En maak kans op mooie prijzen!

🔐 Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw informatie wordt alleen gebruikt voor het sturen van onze nieuwsbrieven. Je kunt je maar 1x inschrijven per e-mail adres. Extra inschrijvingen met hetzelfde e-mailadres worden niet toegelaten.

Nog heel even geduld, binnenkort start de 2e editie van het Epicx Zomerfestival

Mis nooit meer het laatste nieuws, meld je eenvoudig aan voor de nieuwsbrief.